/* Lablec szovegenek modositasa */

RSS BEFEKTETÉS

 • Rég láttunk ilyen mozgolódást a magyar profiknál – Mindenki megőrült vagy tényleg elszállt az összes probléma? 2023-02-03
  Elszaladt a ló a befektetőkkel – írja az egyik portfóliómenedzser, miután a nagy jegybankok lépéseit talán indokolatlanul nagy optimizmus övezi jelenleg (a cikk megírása közben kijöttek az amerikai foglalkoztatottsági adatok, ami most úgy tűnik, szépen lehűti az eddigi reményeket). A piac mindeddig hamarabb várta a kamatemelések korszakának végét, mint azt a valóság indokolná, ez pedig […]
 • Nagy tervek az OXO Technologies-nél, külföldre költözhet a vállalat 2023-02-03
  Az OXO Technologies a BÉT oldalán tájékoztatja a befektetőit és a nyilvánosságot arról, hogy a társaság igazgatósága elfogadta annak a döntéselőkészítő folyamatnak a megkezdését, melynek eredményeként a közeljövőben a társaság áthelyezheti székhelyét a jelenlegi hazai működési helyszínről valamely más, Európai Unióban található üzleti központba.
 • Megnyílt a Mol első lengyelországi töltőállomása 2023-02-03
  A Krakkót és Varsót összekötő S7-es gyorsforgalmi út mellett megnyílt pénteken a Mol első lengyelországi töltőállomása - közölte a kurier.plus lengyel hírportál a magyar cég ügyfeleknek címzett közleményére hivatkozva.
 • Accorde: előkerült a monetáris szigor enyhítésének a lehetősége 2023-02-03
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban az Accorde Alapkezelő írását olvashatják:
 • Aegon: még nem tűnt el a recesszió réme 2023-02-03
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban az Aegon Alapkezelő írását olvashatják:
 • Amundi: a türelmes befektetők már nyugodtan építhetnek részvényportfóliót 2023-02-03
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban az Amundi Alapkezelő írását olvashatják:

RSS INGATLAN

 • Baljós hírek érkeztek az ingatlanóriástól 2023-02-03
  A bécsi székhelyű CA Immobilien Anlagen AG (CA Immo) ingatlanfejlesztő cég bejelentette a 2022-es üzleti évre várható pénzügyi eredményeit. Független külső értékbecslések szerint a vállalat mintegy 94 millió euró negatív nettó ingatlanértékelési eredménnyel számolhat.
 • Változik az építőipari mesterbiztosítás 2023-02-03
  Több ponton kedvezően változik a Magyar Építőipari Szakemberközösség által nyújtott kedvező szolgáltatás, új biztosító partnert segíti a szakembereket - szerepel a Mapei közleményében.
 • Rekordévről számolt be a raktárfejlesztő óriás 2023-02-03
  Kiadta a a Prologis Europe a 2022-es éves összefoglalóját és a negyedik negyedéves eredményeit. A vállalat magyarországon jelenleg 638 ezer négyzetméteres ingatlanportfólióval rendelkezik, az épületek kihasználtsága 98%-os volt 2022 utolsó negyedévében.
 • Döntött a kormány: mégsem készül el a dél-dunántúli repülőtér 2023-02-02
  A magyar kormány egy új határozatott tett közzé a Taszári repülőtérrel kapcsolatban. A bejelentés szerint a kormány egyetért a repülőtér területén nyilvántartott ingatlanok kereskedelmi, ipari és logisztikai célú hasznosításával. így a területen található ingatlanokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által működtetett elektronikus árverési rendszeren keresztül értékesítik, derült ki a Világgazdaság cikkéből.
 • Magyar projekt nyert az EU közlekedésfejlesztési pályázatán 2023-02-02
  Az Európai Bizottság tavaly nyáron hirdetett pályázatot a nemzetközi vasúti kapcsolatok fejlesztésére. Magyarország is pályázott, és nyert, a román közlekedési tárcával közösen a Bécs-Budapest-Nagyvárad és a Bécs-Budapest-Arad 2-2 óránkénti ütemes kapcsolat létrehozásának tervével, derült ki Vitézy Dávid Facebook bejegyzéséből.
 • Ennyivel csökkenhet egy irodaház energiafogyasztása a korszerűsítés után 2023-02-02
  Már idén is akár többhavi energiaköltségnek megfelelő összeget takaríthatnak meg a Váci Greens D irodaépület bérlői az irodaházban zajló energetikai beruházásnak köszönhetően. Az épület tulajdonosa és üzemeltetője, a GTC Magyarország a második negyedév végére 20 százalékkal – mintegy 500 MWh-val – csökkenti az épület jelenlegi energiaigényét és ezáltal az üzemeltetési költségeit.

Irányítószámok