/* Lablec szovegenek modositasa */

RSS BEFEKTETÉS

 • Kitart a részvénypiaci rali vagy jön a pofára esés? Így látják a magyar profik 2024-02-29
  Nincs egyetértés a hazai profi befektetők között annak kapcsán, mennyire vannak túlhúzva a részvénypiacok, de azért az óvatosabb hangok szerint egyre nő a negatív meglepetések esélye. Mindeközben a portfóliómenedzserek szerint a kötvénypiacok a kijózanodás pillanatát élik. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a befektetők egy tökéletesen időzített, hibátlanul végrehajtott monetáris politikát várnak a fejlett piacokon, és […]
 • Holdra szálltak Jeff Koons szobrai 2024-02-29
  Jeff Koons kisplasztikáinak sorozatát hagyta a Hold felszínén az amerikai Odysseus leszállóegység. Az alkotások a Földön NFT formájában léteznek.
 • Equilor Alapkezelő: nem sieti el a Fed a kamatvágást 2024-02-29
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban az Equilor Alapkezelő írását olvashatják:
 • VIG: a gazdaságok a recesszió fele haladnak 2024-02-29
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban a VIG Alapkezelő írását olvashatják:
 • Gránit: nehéz elképzelni az idei évre gazdasági visszaesést Amerikában 2024-02-29
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban a Gránit Alapkezelő írását olvashatják:
 • OTP: elkezdődött a kamatvágási várakozások normalizációja 2024-02-29
  A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló, fiktív modellportfóliót. Az alábbiakban az OTP Alapkezelő írását olvashatják:

RSS INGATLAN

 • Repülőgép-javító vállalat kötött szerződést egy budapesti környéki ingatlanra 2024-02-29
  A repülőgép-karbantartási és -javítási szolgáltatások globális szereplője, az FL Technics, 6000 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést a CTPark Budapest Ecser logisztikai parkban - tette közzé az ingatlancég, Linkedin oldalán.
 • Benéztük a lakáspiaci fordulatot? - Nem az vár a magyarokra, amire sokan számítanak 2024-02-29
  Csökkentek a hitelkamatok, újra emelkednek a reálbérek, idén lesz magyar GDP-növekedés, a CSOK Plusz elindult, a lakossági állampapírkamat feleződött. Mi következhetne ebből, ha nem az, hogy újra beindul az ingatlanpiac? Hétről hétre egyre több ilyen előrejelzéssel találkozunk, melyekből talán a legmarkánsabb Balásy Zsolt (Hold Alapkezelő) véleménye. Minőségét tekintve ez a „beindulás” sokkal szürkébb lesz, mint […]
 • Új hotelmárka érkezik Budapest belvárosába 2024-02-29
  Budapest belvárosában nyílik az első Pullman Hotel Magyarországon. Az Accor nemzetközi hotelmárkája Pullman Hotels & Resorts néven kezdi el működését a korábban Hard Rock Hotel Budapest néven működő szálloda helyén.
 • Fontos szereplők egyesülnek az építőiparban: mi lesz a jövő húzóágazata? 2024-02-29
  A piacot érdemben meghatározó egyesülés jött létre a magyar építőiparban: joint venture formátumban egyesül a DVM group és a Greenfield Development. A komplex építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport és az ipari generálkivitelezői szektor szakértője közösen létrehozta a DVM-Greenfield Kft.-t. A Portfolio a részletekről és a távlati tervekről kérdezte Massányi Tibor ügyvezetőt és Huszlicska Dávid cégvezetőt.
 • A Váci utcában épít panorámás lakásokat a Müller Drogéria 2024-02-29
  Jól halad az építkezés a Váci utcában, ahol üzletek és bérlakások épülnek az egykori Fontana-ház helyén - írja a Magyar Építők. A Váci utca és a Régi posta utca sarkán megvalósuló projekt beruházója a német Müller drogériahálózat magyarországi leányvállalata, a kivitelezést a SWIETELSKY Magyarország Kft. végzi.
 • Patthelyzet Budapest legnagyobb lakásfejlesztésénél: több hónapja várnak a vásárlók a beköltözésre 2024-02-28
  Bár fél év csúszással elkészült az épület, de értesülésünk szerint a vásárlók mégsem tudnak beköltözni a főváros legnagyobb, 790 lakásos társasházába. A XIII. kerületi Duna-parton megvalósuló Duna Terasz Grande beruházásban ugyanis bár megtörtént a társasházalapítás és a használatbavételi engedély is megvan, a fejlesztő és a kivitelező vitája miatt aggódnak és várakoznak a vásárlók, akik lényegében […]

Irányítószámok